-2 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Lecția de solidaritate dată de o grădiniță din Bistrița: preșcolarii au pregătit 235 de cadouri, de Moș Nicolae, pentru cei mai puțin norocoși

Pentru mai mulți copii mai puțin norocoși, Moș Nicolae a venit anul acesta cu ajutorul preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 12 din Bistrița. Cei mici, alături de părinții lor au pregătit nu mai puțin de 235 de pachete.

Încărcați cu 235 de pachete, preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit nr.12, Bistrița (structură Grădinița cu Program Normal nr.16) în parteneriat cu Asociația Impact i-au făcut fericiți, de Moș Nicolae, pe copiii mai puțin norocoși.

Acțiunea caritabilă a purtat numele „Fapte bune în ghetuțe”. Cei mici au fost ajutați să pregătească darurile de părinții lor.

Practic, prin acest proiect, cadrele didactice au urmărit implicarea copiilor în activități de întrajutorare în preajma sărbătorilor de iarnă și nu numai. Micii voluntari inimoși au experimentat bucuria ce vine în urma dăruirii.

Cadrele didactie recunosc că această acțiune a fost un succes datorită implicării și sprijinului oferit de părinții preșcolarilor. Personalul dictactic este recunoscător celor implicați, fără de care pregătirea a 235 de pachete ar fi fost aproape imposibilă.

Învățătura trasă de preșcolari în urma acestei acțiuni, după cum spun educatoarele, este că: ”E plăcut să primești un cadou, dar mai frumos este să-l dăruiești.”

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: