21.5 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

Lecția de solidaritate dată de o grădiniță din Bistrița: preșcolarii au pregătit 235 de cadouri, de Moș Nicolae, pentru cei mai puțin norocoși

Pentru mai mulți copii mai puțin norocoși, Moș Nicolae a venit anul acesta cu ajutorul preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 12 din Bistrița. Cei mici, alături de părinții lor au pregătit nu mai puțin de 235 de pachete.

Încărcați cu 235 de pachete, preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit nr.12, Bistrița (structură Grădinița cu Program Normal nr.16) în parteneriat cu Asociația Impact i-au făcut fericiți, de Moș Nicolae, pe copiii mai puțin norocoși.

Acțiunea caritabilă a purtat numele „Fapte bune în ghetuțe”. Cei mici au fost ajutați să pregătească darurile de părinții lor.

Practic, prin acest proiect, cadrele didactice au urmărit implicarea copiilor în activități de întrajutorare în preajma sărbătorilor de iarnă și nu numai. Micii voluntari inimoși au experimentat bucuria ce vine în urma dăruirii.

Cadrele didactie recunosc că această acțiune a fost un succes datorită implicării și sprijinului oferit de părinții preșcolarilor. Personalul dictactic este recunoscător celor implicați, fără de care pregătirea a 235 de pachete ar fi fost aproape imposibilă.

Învățătura trasă de preșcolari în urma acestei acțiuni, după cum spun educatoarele, este că: ”E plăcut să primești un cadou, dar mai frumos este să-l dăruiești.”

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...