-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Lecția de solidaritate dată de o grădiniță din Bistrița: preșcolarii au pregătit 235 de cadouri, de Moș Nicolae, pentru cei mai puțin norocoși

Pentru mai mulți copii mai puțin norocoși, Moș Nicolae a venit anul acesta cu ajutorul preșcolarilor de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 12 din Bistrița. Cei mici, alături de părinții lor au pregătit nu mai puțin de 235 de pachete.

Încărcați cu 235 de pachete, preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit nr.12, Bistrița (structură Grădinița cu Program Normal nr.16) în parteneriat cu Asociația Impact i-au făcut fericiți, de Moș Nicolae, pe copiii mai puțin norocoși.

Acțiunea caritabilă a purtat numele „Fapte bune în ghetuțe”. Cei mici au fost ajutați să pregătească darurile de părinții lor.

Practic, prin acest proiect, cadrele didactice au urmărit implicarea copiilor în activități de întrajutorare în preajma sărbătorilor de iarnă și nu numai. Micii voluntari inimoși au experimentat bucuria ce vine în urma dăruirii.

Cadrele didactie recunosc că această acțiune a fost un succes datorită implicării și sprijinului oferit de părinții preșcolarilor. Personalul dictactic este recunoscător celor implicați, fără de care pregătirea a 235 de pachete ar fi fost aproape imposibilă.

Învățătura trasă de preșcolari în urma acestei acțiuni, după cum spun educatoarele, este că: ”E plăcut să primești un cadou, dar mai frumos este să-l dăruiești.”

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...