13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Mergeți la patinoar?? Luați-vă trusa de prim ajutor cu voi!

Accidente se pot întâmpla oriunde. Chiar și la patinoar. Iar dacă mergeți să patinați, luați-vă trusa de prim ajutor cu voi. Acolo NU există…

Bistrițenii se bucură de faptul că pot patina în inima Bistriței. În această perioadă, accesul pe patinoarul municipalității este gratuit.

Taxe de acces și închiriere patine vor fi percepute abia din 10 ianuarie, odată cu reînceperea anului școlar pentru toți preșcolarii și elevii.

Totuși, cei care merg la patinoar ar trebui să-și ia cu ei trusa de prim ajutor. Zilele trecute a avut loc un incident, când un copilaș s-a tăiat în lama patinelor.

Voluntarul SVSU care se afla acolo știa că în căsuța de unde se închiriază patinele există „ceva” care ar putea ajuta. Într-un final, s-a găsit un mic sul de pansament și puțin leucoplast.

Din fericire, rana a fost superficială. A fost dezinfectată mai târziu, după ce am ajuns acasă, așa că nu au apărut niciun fel de probleme. Dar cred că cei de la patinoar ar trebui să aibă acolo măcar o trusă de prim ajutor. Să fie un dezinfectant, niște pansamente sau leucoplast. Copiii sunt copii și incidente se pot întâmpla. Cred că ar trebui asigurat așa ceva la patinoar”, au spus părinții copilului.

Astfel, dacă mergeți la patinoar, ar fi bine să fiți pregătiți și pentru situații… neprevăzute.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: