21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Casa abandonată din Ștefan cel Mare arde pentru a treia oară în doi ani!

O casă abandonată de pe Strada Ștefan cel Mare din Bistrița arde din nou, pentru a treia oară în ultimii doi ani.

În această seară, pompierii militari din cadrul Detașamentului Bistrița,echipaje cu autospeciale de stingere, Intervenție la înălțime și prim ajutor SMURD intervin la un nou incendiu la casa abandonată de pe Ștefan cel Mare, conform ISU BN.

Este  vorba despre o casă abandonată, ocupată de mai mult timp de oameni ai străzii. Se pare că acesta n-ar fi primul incident de acest fel, care are în centru acest imobil.

Casa respectivă a fost achiziționată de un dezvoltator imobiliar pentru a fi dărâmată și ridicat în locul său un bloc de locuințe. Proiectul imobiliar, care nu respecta mai multe reguli de urbanism, a fost blocat în instanță.

UPDATE ISU BN: Echipajele pompieri au găsit la locul solicitării mai multe elemente de mobilier și materiale ce se pot aprinde ușor (inclusiv deșeuri) cuprinse de flăcări, într-o încăpere (pe o suprafață de cca. 10 mp).

Prin intervenția promptă a pompierilor, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fără a se extinde la celelalte încăperi, respectiv la întreaga casă de locuit și împrejurimi.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea unei surse de aprindere (flacără deschisă) de către persoanele care se aflau în casă la momentul izbucnirii incendiului.

Foto: Tina Dumitrescu

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...