25.6 C
Bistrița
miercuri, august 17, 2022

Casa abandonată din Ștefan cel Mare arde pentru a treia oară în doi ani!

O casă abandonată de pe Strada Ștefan cel Mare din Bistrița arde din nou, pentru a treia oară în ultimii doi ani.

În această seară, pompierii militari din cadrul Detașamentului Bistrița,echipaje cu autospeciale de stingere, Intervenție la înălțime și prim ajutor SMURD intervin la un nou incendiu la casa abandonată de pe Ștefan cel Mare, conform ISU BN.

Este  vorba despre o casă abandonată, ocupată de mai mult timp de oameni ai străzii. Se pare că acesta n-ar fi primul incident de acest fel, care are în centru acest imobil.

Casa respectivă a fost achiziționată de un dezvoltator imobiliar pentru a fi dărâmată și ridicat în locul său un bloc de locuințe. Proiectul imobiliar, care nu respecta mai multe reguli de urbanism, a fost blocat în instanță.

UPDATE ISU BN: Echipajele pompieri au găsit la locul solicitării mai multe elemente de mobilier și materiale ce se pot aprinde ușor (inclusiv deșeuri) cuprinse de flăcări, într-o încăpere (pe o suprafață de cca. 10 mp).

Prin intervenția promptă a pompierilor, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fără a se extinde la celelalte încăperi, respectiv la întreaga casă de locuit și împrejurimi.

Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea unei surse de aprindere (flacără deschisă) de către persoanele care se aflau în casă la momentul izbucnirii incendiului.

Foto: Tina Dumitrescu

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.

La Maison du Claire te trimite la relaxare! Cum poți câștiga un weekend „zen” la Therme București

La Maison du Claire își propune să-i trimită la relaxare pe cei mai fideli clienți ai...