2.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

WONDERLAND: Ce mai face deputatul Diana Morar?! Se uită „fwd”, mă..

New Year, New Resolutions. Dacă nu știați ce facem anul ăsta, ne „looking fwd”, ca bogații. Mulțumim pe aceasta cale doamnei deputat Diana Morar (PNL) că ne-a dat direcția, că altfel muream proști, că cine știe unde ne uitam.

Deputata care s-a remarcat prin extraordinarul aport adus oficializării zilei de 15 Februarie, ca Ziua Națională a Lecturii, realizare consemnată de toate gazetele de partid, ne-a băgat acum în ceață.

Doamna deputat, dacă nu e cu deranj, în 15 Februarie, care vine fix după 14 Februarie (vedeți ce perspicace suntem?!), citim în engleză sau în română?!

Da chiar așa, ascultați și voi de mesajul acestei doamne deputat, să looking și voi „fwd”, ca să „Don’t look up”, dar reinterpretat după varianta meșterului de la balon, Hagi, care ne îndeamnă că „Să fie bine, să nu fie rău”.

Dacă te „look up” e periculos. Vezi tu, cetățene care citești rândurile astea, să gândești e cel mai mare păcat. Și pericol. Iară… Să „looking fwd”, cum să vă spun, e… Așa cum trebuie. Lași totul în urmă, uiți de tot, te faci că n-ai văzut nimic. Și cam atât, gata, toată lumea e împăcată.

Nu știm care a fost aluzia doamnei Morar, că mai „fwd” de București e Constanța. Poate vrea la mare? I-o fi dor de o bălăceală? Nici dânsa nu știe, nici noi. Că ai, n-ai mingea, dai la poartă. Și ce că nu intră? Ne uităm „fwd”. Și-n politică, exact ca-n fotbal: 2-1 e cel mai „scor periculos” și faultul în careu, dacă e blat, se trece pe „fwd”.

N-ați înțeles nimic din ce-a vrut să zică poeta, asta, deputata? Nu-i nimic. Nici noi. Da ne „looking fwd” și noi și să vezi cum înțelegem tot când ne vin facturile la curent și la gaz.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...