5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

WONDERLAND: Ce mai face deputatul Diana Morar?! Se uită „fwd”, mă..

New Year, New Resolutions. Dacă nu știați ce facem anul ăsta, ne „looking fwd”, ca bogații. Mulțumim pe aceasta cale doamnei deputat Diana Morar (PNL) că ne-a dat direcția, că altfel muream proști, că cine știe unde ne uitam.

Deputata care s-a remarcat prin extraordinarul aport adus oficializării zilei de 15 Februarie, ca Ziua Națională a Lecturii, realizare consemnată de toate gazetele de partid, ne-a băgat acum în ceață.

Doamna deputat, dacă nu e cu deranj, în 15 Februarie, care vine fix după 14 Februarie (vedeți ce perspicace suntem?!), citim în engleză sau în română?!

Da chiar așa, ascultați și voi de mesajul acestei doamne deputat, să looking și voi „fwd”, ca să „Don’t look up”, dar reinterpretat după varianta meșterului de la balon, Hagi, care ne îndeamnă că „Să fie bine, să nu fie rău”.

Dacă te „look up” e periculos. Vezi tu, cetățene care citești rândurile astea, să gândești e cel mai mare păcat. Și pericol. Iară… Să „looking fwd”, cum să vă spun, e… Așa cum trebuie. Lași totul în urmă, uiți de tot, te faci că n-ai văzut nimic. Și cam atât, gata, toată lumea e împăcată.

Nu știm care a fost aluzia doamnei Morar, că mai „fwd” de București e Constanța. Poate vrea la mare? I-o fi dor de o bălăceală? Nici dânsa nu știe, nici noi. Că ai, n-ai mingea, dai la poartă. Și ce că nu intră? Ne uităm „fwd”. Și-n politică, exact ca-n fotbal: 2-1 e cel mai „scor periculos” și faultul în careu, dacă e blat, se trece pe „fwd”.

N-ați înțeles nimic din ce-a vrut să zică poeta, asta, deputata? Nu-i nimic. Nici noi. Da ne „looking fwd” și noi și să vezi cum înțelegem tot când ne vin facturile la curent și la gaz.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...