4.9 C
Bistrița
marți, decembrie 6, 2022

WONDERLAND: Ce mai face deputatul Diana Morar?! Se uită „fwd”, mă..

New Year, New Resolutions. Dacă nu știați ce facem anul ăsta, ne „looking fwd”, ca bogații. Mulțumim pe aceasta cale doamnei deputat Diana Morar (PNL) că ne-a dat direcția, că altfel muream proști, că cine știe unde ne uitam.

Deputata care s-a remarcat prin extraordinarul aport adus oficializării zilei de 15 Februarie, ca Ziua Națională a Lecturii, realizare consemnată de toate gazetele de partid, ne-a băgat acum în ceață.

Doamna deputat, dacă nu e cu deranj, în 15 Februarie, care vine fix după 14 Februarie (vedeți ce perspicace suntem?!), citim în engleză sau în română?!

Da chiar așa, ascultați și voi de mesajul acestei doamne deputat, să looking și voi „fwd”, ca să „Don’t look up”, dar reinterpretat după varianta meșterului de la balon, Hagi, care ne îndeamnă că „Să fie bine, să nu fie rău”.

Dacă te „look up” e periculos. Vezi tu, cetățene care citești rândurile astea, să gândești e cel mai mare păcat. Și pericol. Iară… Să „looking fwd”, cum să vă spun, e… Așa cum trebuie. Lași totul în urmă, uiți de tot, te faci că n-ai văzut nimic. Și cam atât, gata, toată lumea e împăcată.

Nu știm care a fost aluzia doamnei Morar, că mai „fwd” de București e Constanța. Poate vrea la mare? I-o fi dor de o bălăceală? Nici dânsa nu știe, nici noi. Că ai, n-ai mingea, dai la poartă. Și ce că nu intră? Ne uităm „fwd”. Și-n politică, exact ca-n fotbal: 2-1 e cel mai „scor periculos” și faultul în careu, dacă e blat, se trece pe „fwd”.

N-ați înțeles nimic din ce-a vrut să zică poeta, asta, deputata? Nu-i nimic. Nici noi. Da ne „looking fwd” și noi și să vezi cum înțelegem tot când ne vin facturile la curent și la gaz.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...