18.9 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

HANDBAL: Arbitraj de-un leu la Bistrița. Au venit, au stricat, au plecat! Nici Gloria noastră n-a mișcat…

Câștigătoarea din duelul Gloriilor a fost Buzăul, în meciul de la Bistrița, din Sala Polivalentă, început astăzi la ora 17:00. Pe de-o parte, arbitrii au văzut un alt meci. Pe de altă parte, echipa încă nu s-a deșteptat și nici măcar schimbarea de antrenor din tabăra bistrițencelor nu a făcut multe schimbări.

Bistrița a căzut din primul eșalon handbalistic românesc, chit că bugetul ar fi vorbit diferit acum câteva luni, înainte de începerea campionatului.

Prezentare grandioasă, vedete internaționale, jucătoare de națională și calitate, experiență etc.

Buzăul este o echipă puternică în care „vedetele” nu îți sar în ochi. Nu sunt prezentate cu mult fast, surle și trâmbițe și nu se face atâta PR pe spatele lor.

În schimb, în tabăra Gloriei, lucrurile stau exact opus. Bistrița a pierdut la scor, iar Buzăul a defilat în cea de-a doua repriză. 

Antrenorul formației bistrițene, Horațiu Pașca, nu a reușit nici după al doilea time-out să le monteze pe fetele Gloriei. 

Arbitrajul a fost execrabil, iar cuplul mixt de arbitri au plecat huiduiți din Bistrița. Nu tu pași, nu tu forțare… Iar arbitrajul nu a fost prost doar pentru bistrițence, ci și pentru Buzău, care nu a fost periat. Atât s-a putut din acest meci. Așteptăm mai multe, vrem mai multe… Momentan doar atât. Gloria Bistrița 22 – 30 Gloria Buzău. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: