12.3 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

OFICIAL: Alin Seserman a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului

Este oficial: Alin Seserman va ocupa funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului. Politicianul bistrițean a fost numit ieri în funcție.

Vestea a fost vehiculată încă de acum aproape două săptămâni. Liberalul bistrițean a fost propus tocmai de PNL Satu Mare pentru această funcție. Ar urma să fie responsabil de Administrația Fondului pentru Mediu și Garda Forestieră.

Alin Seserman a confirmat atunci posibilitatea de a fi numit la Ministerul Mediului.

„A fost luată o decizie în unanimitate din partea PNL Satu Mare în legătură cu propunerea mea pentru postul de secretar de stat. Este o decizie oficială, asumată de Biroul Național. Acum se așteaptă răspunsul meu, dacă voi accepta sau nu”, declara atunci Alin Seserman, pentru Bistriteanul.ro.

Organizația bistrițeană PNL s-ar fi arătat surprinsă de această propunere venită de la vecinii din Satu Mare.

Decizia a fost publicată ieri în Monitorul Oficial:
Alin Seserman este de profesie economist și a absolvit facultatea de Istorie și Filosofie, în cadrul căreia are și un doctorat.
A participat la alegerile pentru Primăria Bistrița în 2016 și a pierdut, fiind  consilier local. A consiliat pe plan politic organizații din Satu Mare și Sălaj.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Mi e frica sa nu si de a foc la papuci sa polueze mai mult decat bargauanii.
    Ministrul de la aparare si aratat dictia si engleza cu toate studile lui. Despre Sese putem spune ca nu e din BN, ca scuza

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: