10.8 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Deputatul Daniel Suciu, despre avantajul continuării lucrărilor la hidrocentralele românești și Traian Băsescu

Deputatul Daniel Suciu a comentat ieri în legătură cu legea propusă de PSD referitoare la continuarea construirii hidrocentralelor. Acestea ne-ar putea aduce mai aproape de independența energetică.

„Două sunt știrile de astăzi, aparent fără nicio legătură una cu alta și niciuna nu este surprinzătoare. Prima, că useriștii dovedesc încă o dată cui slujesc și cât le pasă de situația din țară, votând împotriva continuării lucrărilor la hidrocentralele ce ne-ar putea aduce mai aproape de independența energetică.

Poate să se răstoarne țara peste ei, useriștii au agenda lor proprie și nu îi interesează de nimic altceva”, a comentat deputatul Daniel Suciu.

Acesta s-a referit și la faptul că Traian Băsescu a fost declarat oficial colaborator al Securității. „A doua știre este că Traian Băsescu este Petrov. Definitiv și oficial. Bine, știam și asta, dar totuși este trist că 10 ani această țară a fost condusă de un turnător de joasă speță.

Este trist că nu ne mai ajută la nimic această amară constatare, poate doar el va rămâne fără beneficiile obținute prin fals în declarații.

Care este legătura între cele două știri? Regimul Băsescu a creat premisele apariției neprihăniților din USR, la fel de toxici ca moștenirea lui Petrov!”, a conchis Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Deputatul ,,daniel” este unul dintre cei ce au votat legea propusa de PSD: ,,orice critica mai substantiala pe care un cetatean obisnuit sau un jurnalist o va aduce unui politician sau unui partid politic va putea fi considerata infractiune si pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: