4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Deputatul Daniel Suciu, despre avantajul continuării lucrărilor la hidrocentralele românești și Traian Băsescu

Deputatul Daniel Suciu a comentat ieri în legătură cu legea propusă de PSD referitoare la continuarea construirii hidrocentralelor. Acestea ne-ar putea aduce mai aproape de independența energetică.

„Două sunt știrile de astăzi, aparent fără nicio legătură una cu alta și niciuna nu este surprinzătoare. Prima, că useriștii dovedesc încă o dată cui slujesc și cât le pasă de situația din țară, votând împotriva continuării lucrărilor la hidrocentralele ce ne-ar putea aduce mai aproape de independența energetică.

Poate să se răstoarne țara peste ei, useriștii au agenda lor proprie și nu îi interesează de nimic altceva”, a comentat deputatul Daniel Suciu.

Acesta s-a referit și la faptul că Traian Băsescu a fost declarat oficial colaborator al Securității. „A doua știre este că Traian Băsescu este Petrov. Definitiv și oficial. Bine, știam și asta, dar totuși este trist că 10 ani această țară a fost condusă de un turnător de joasă speță.

Este trist că nu ne mai ajută la nimic această amară constatare, poate doar el va rămâne fără beneficiile obținute prin fals în declarații.

Care este legătura între cele două știri? Regimul Băsescu a creat premisele apariției neprihăniților din USR, la fel de toxici ca moștenirea lui Petrov!”, a conchis Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Deputatul ,,daniel” este unul dintre cei ce au votat legea propusa de PSD: ,,orice critica mai substantiala pe care un cetatean obisnuit sau un jurnalist o va aduce unui politician sau unui partid politic va putea fi considerata infractiune si pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.