16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

După doi ani de pauză, creștinii din Bistrița sunt invitați la Marșul Învierii

„Marșul Învierii” va avea loc sâmbătă, la Bistrița, după doi ani de pauză. Credincioșii, indiferent de confesiune, sunt așteptați la eveniment.

În 2019 a avut loc cea de-a XII-a ediție a ”Marșului Învierii” la Bistrița.

FOTO/VIDEO: Mii de bistrițeni au mărșăluit proclamând că ”Hristos a înviat!”

Apoi, din cauza pandemiei, evenimentul a fost anulat atât în 2020 cât și în 2021. După doi ani de pauză, bistrițenii, indiferent de confesiune, sunt așteptați să proclame „Hristos a înviat!”.

Pornirea se va face de la Kaufland-ul de pe Independenței, de la ora 14.00. Traseul este cel deja cunoscut: Bulevardul Independenței – strada Gării – Bulevardul Decebal – strada Crinilor – Pietonal Liviu Rebreanu.

Întreaga procesiune ar dura undeva la o oră, astfel încât, de la ora 15.00, pe Pietonal va avea loc un concert dedicat sărbătorii Pascale.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: