4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Vizitele la spital, în continuare interzise. Managerul Lazany: „Eu sunt precaut pentru pacienți și personalul din spital”

În ciuda faptului că starea de alertă a fost eliminată, la Spitalul Județean de Urgență se intră în continuare doar cu mască. De asemenea, vizitele aparținătorilor sunt în continuare interzise, cu excepția cazurilor grave.

Cu starea de alertă eliminată, Spitalul Județean de Urgență Bistrița nu a renunțat la unele restricții. Astfel, cei care intră în unitatea medicală trebuie să poarte în continuare mască de protecție.

De asemenea, starea de carantină este în continuare în vigoare, astfel că vizitele sunt interzise, cu excepția cazurilor grave.

„Nu am ridicat starea de carantină și nu am permis accesul în spital necontrolat. Ne place sau nu ne place, încă pandemia e aici. Eu sunt precaut și nu sunt precaut pentru mine, ci pentru pacienți și pentru personalul care lucrează în spital. De aceea încă restricționăm accesul în spital. Pentru cazuri izolate, cu acceptul medicului șef de secție, vizitarea se poate face, dar doar la pacienții care sunt grav bolnavi”, a explicat managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live, Medicină pe Limba ta.

Emisiunea la care au fost invitați managerul spitalului Gabriel Lazany și șeful UPU SMURD Tiberiu Tudor o puteți urmări mai jos:

Un proiect Bistrițeanul.ro susținut de MedTotal – Policlinica Ta, tratamentul TOTAL pentru sănătatea ta.

MEDTOTAL – Bistrița, Str 1 Decembrie, Nr 30

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.