8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Vizitele la spital, în continuare interzise. Managerul Lazany: „Eu sunt precaut pentru pacienți și personalul din spital”

În ciuda faptului că starea de alertă a fost eliminată, la Spitalul Județean de Urgență se intră în continuare doar cu mască. De asemenea, vizitele aparținătorilor sunt în continuare interzise, cu excepția cazurilor grave.

Cu starea de alertă eliminată, Spitalul Județean de Urgență Bistrița nu a renunțat la unele restricții. Astfel, cei care intră în unitatea medicală trebuie să poarte în continuare mască de protecție.

De asemenea, starea de carantină este în continuare în vigoare, astfel că vizitele sunt interzise, cu excepția cazurilor grave.

„Nu am ridicat starea de carantină și nu am permis accesul în spital necontrolat. Ne place sau nu ne place, încă pandemia e aici. Eu sunt precaut și nu sunt precaut pentru mine, ci pentru pacienți și pentru personalul care lucrează în spital. De aceea încă restricționăm accesul în spital. Pentru cazuri izolate, cu acceptul medicului șef de secție, vizitarea se poate face, dar doar la pacienții care sunt grav bolnavi”, a explicat managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany, la Bistrițeanul Live, Medicină pe Limba ta.

Emisiunea la care au fost invitați managerul spitalului Gabriel Lazany și șeful UPU SMURD Tiberiu Tudor o puteți urmări mai jos:

Un proiect Bistrițeanul.ro susținut de MedTotal – Policlinica Ta, tratamentul TOTAL pentru sănătatea ta.

MEDTOTAL – Bistrița, Str 1 Decembrie, Nr 30

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: