17.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

VIDEO: Vikingul – un thriller epic despre răzbunare, la Cinema Dacia

Fanii producțiilor Marvel vor avea parte de o călătorie multidimensională, alături de Doctor Strange. Cu ajutorul aliaților mistici, atât cei vechi, cât și unii noi, acesta va străbate realitățile alternative, periculoase și captivante ale Multiversului…

Doctorul Stephen Strange folosește o vrajă interzisă, în cea mai recentă producție Marvel Studio. Ea îi deschide poarta către Multivers, dar și către o versiune alternativă a lui însuși.

Amenințarea adusă de acest eveniment pare prea mare chiar și pentru puterile combinate ale lui Strange, Wong și Wanda Maximoff.

Tot la Cinema Dacia, avem parte în aceste zile de o producție semnată de apreciatul regizor Robert Eggers – autorul filmelor The Witch sau The Lighthouse.

De această dată, el dă lovitura cu Vikingul cu Alexander Skarsgard, Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe și Björk.

Vikingul este un thriller epic despre răzbunare. Pelicula explorează cât de departe poate merge un prinț viking, pentru a căuta dreptate pentru tatăl său ucis.

Mai jos, programul filmelor la Centrul Cultural Dacia:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.