14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

DERBY-UL ANULUI în fotbalul feminin! Fetele de la Heniu luptă acasă cu Olimpia Cluj pentru prima poziție în campionat

Heniu Prundu Bârgăului întâlnește mâine, 30 aprilie, de la ora 14:00, campioana României în exercițiu, Olimpia Cluj. Meciul se desfășoară pe Bârgău Arena și va fi difuzat pe PRO Arena.

Fetele de la Heniu au meci greu mâine, acasă, cu campioanele de la Cluj. Rezultatul din meciul precedent, înainte de play-off, din 6 martie, s-a terminat la egalitate, acasă la „reginele” campionatului și Cupei României ani la rând.

La capitolul goluri marcate și primite, Heniu stă mai bine decât Clujul. În 5 meciuri, au marcat 17 goluri, cu o medie de peste 3 goluri pe meci, și doar două au intrat în poarta apărată de Panova. Clujul are 16 goluri marcate și trei primite.

În ceea ce privește punctele, Heniu îi suflă în ceafă Olimpiei de pe locul 2, la o diferență de numai un punct. Clujul are 44, iar Prundu Bârgăului 43.

Terenul de mâine va fi unul dificil, după ploile abundente din ultima perioadă, însă fetele din Bistrița-Năsăud pornesc cu prima șansă. Pentru acest meci și-au anunțat prezența mai multe personalități din fotbalul românesc, iar din informațiile noastre va fi prezent pe Bârgău Arena și Mihai Stoichiță, fost jucător de clasă și antrenor principal la echipe de club și echipa națională a României U21.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?