9.3 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Festivalul de Folclor „Laleaua Pestriță”, în 22 mai, în Pădurea din Şesul Orheiului

Festivalul de Folclor „Laleaua Pestriță” se va relua, în 22 mai 2022, în Pădurea din Şesul Orheiului. Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul XVII. Cine sunt soliștii invitați să susțină recitaluri:

Festivalul de folclor „Laleaua Pestriță” se desfășoară în week-endul viitor, în pădurea din Șesul Orheiului. Vor participa Fanfara de copii din comuna Cetate, Fanfara Forumului Democrat German Bistrița, Ansamblul Folcloric „Laleaua Pestriță” și Ansamblul Folcloric „Roua Călimanilor” Dumitrița. 

În program au fost incluși și soliștii Școlii de Arte Bistrița:

  • Timea Tintelecan, Daniela Bucunea, Dana Gherghel, Daniela Nedelea,
  • Traiana Ogâgău, Violeta Encean, Roberta Rebrișorean, Laura Georgeș,
  • Isabelle Badea și Ariana Junel.

Nu vor lipsi nici apreciații soliști de la Ansamblul Folcloric Profesionist „Dor Românesc” Bistrița: Domnica Dologa, Cristina Retegan, Ioachim Spân, Veronica Bălan și AnaMaria Marți.

Coregrafia este semnată de Adrian Pașcu, iar soliștii vor fi acompaniați de orchestra Dor Românesc dirijată de Horațiu Cigu.

Evenimentul începe duminică, 22 mai 2022, la ora 13:00, în Pădurea din Şesul Orheiului. 

Eveniment organizat de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, Primăria și Consiliul Local al Comunei Cetate

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.