15.6 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

ADI Deșeuri: Astăzi se ridică deșeurile de hârtie și carton din Bistrița

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud le reamintește bistrițenilor că astăzi se ridică deșeurile de hârtie și carton din oraș.

„Dacă e miercuri, este ziua în care colectăm deșeurile reciclabile din municipiul Bistrița.

Astăzi 8 iunie colectăm separat hârtia și cartonul, în sacul albastru, la poarta casei în tot orașul și localitățile componente”, au transmis cei de la ADI Deșeuri.

La ridicarea deșeurilor din hârtie / carton, Supercom lasă la schimb un sac albastru nou.
Săptămâna viitoare miercuri, 15 iunie vom colecta sticla din ambalaje în sacul verde iar peste două sâptămâni, în 22 iunie, vom colecta miercuri plasticul și metalul din pubela galbenă.

Vă rugăm să vă informați și să respectați noul program de colectare al deșeurilor accesând site-ul www.adideseuribn.ro secțiunea Calendar Colectare. Totodată, programul poate fi comunicat și telefonic, de la dispeceratul Supercom la numărul 0263.944.

Nu mai scoateți pubela galbenă în stradă în afara programului de colectare. Pubela galbenă se va colecta în tot orașul miercuri 22 Iunie.
Dacă deșeurile din plastic-metal nu vă vor încăpea în pubela galbenă, în 22 Iunie, puteți scoate un sac transparent cu deșeurile din plastic / metal pe lângă pubela galbenă. Acest sac va fi ridicat de operatorul de salubritate Supercom.
De asemenea, vă rugăm să nu mai puneți în pubela galbenă deșeuri din sticlă sau hârtie-carton. Pentru aceste fracții folosiți sacul verde respectiv sacul albastru”, au transmis inspectorii ADI Deșeuri BN.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. sunteti de tot rasul
    mie nu mi ridicati cel galben
    cu asta de hartie daca ploua ce fac in fata portii?
    il las acolo ….pana la pastele cailor?
    pot sa sun cat o vrea supercomul ca tot nu trimit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: