10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Finală mică de infarct la Bistrița! Gloria ocupă locul 3 la „turneul granzilor”

Echipa de handbal feminin a Gloriei Bistrița a învins greu fosta campioană a României, Râmnicu Vâlcea, după un meci de infarct în Sala Polivalentă din Bistrița.

Ambele echipe au mers cap la cap până la final și au arătat un handbal pe care Bistrița l-a mai văzut doar la vizita din Cupa EHF a Odense din Danemarca sau Erd din Ungaria.

Cu o ușoară oboseală după ce au jucat frumos cu Metz, Gloria a jucat handbal de clasă cu locul 3 din Liga Florilor MOL, SCM Râmnicu Vâlcea.

Meciul a contat pentru ocuparea locului 3 sau 4 la Turneul Gloria 100 organizat la Bistrița în compania Metz Handbol din Franța și FTC Rail Cargo din Ungaria.

Daciana Hossu a fost principalul adversar al Gloriei, bistrițeanca ce apără poarta Vâlcei. Mingile se lipeau de bistrițeanca ce a dat multe de furcă Gloriei. S-au remarcat din formațiunea bistrițeană portarul Arruda, Cristina Laszlo și Laura Pristăvița.

La pauză, Gloria conducea Vâlcea cu două goluri. În final, Vâlcea și Bistrița au fost mereu aproape, iar în final au învins gazdele turneului cu 28-27.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.