11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Primarul Turc: „Voi comanda o expertiză pentru Sala Polivalentă pentru a vedea starea imobilului”

Consiliul Local a votat ieri un proiect de hotărâre care prevede preluarea de către Primăria Bistrița a Sălii Polivalente. Primarul Ioan Turc a precizat în ședința de CL că îndată ce imobilul va fi în proprietatea municipalității va comanda o expertiză pentru a vedea starea imobilului, urmând apoi o modernizare capitală.

În ședința ordinară de ieri, Consiliul Local al municipiului Bistrița a aprobat înaintarea unei cererei către Guvernul României pentru preluarea în administrare și proprietate a Sălii Polivalente din Bistrița.

Imobilul este construit în 1974 și deși a avut parte de mai multe intervenții de-a lungul timpului, acesta este destul de degradat și are nevoie de lucrări de modernizare și renovare.

Întrebat ce planuri are cu Sala Polivalentă, primarul Ioan Turc a precizat că primul pas este comandarea unei expertize:

„Vom comanda o expertiză pentru Sala Polivalentă, din expertiză va rezulta care este starea imobilului și vom continua cu studiu de fezabilitate, proiect tehnic. Sala Polivalenta necesită reparații, investiții substanțiale. S-a mai intervenit de-a lungul timpului, dar în momentul de față sunt necesare investiții. Ea va fi deschisă către toți cei care practică sportul de performanță, va fi folosită și pentru evenimente publice, ca până acum. Vom discuta instituțional despre aceste lucruri după ce vom avea proprietatea”, a spus Turc, în ședința de CL.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: