5.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Primarul Turc: „Voi comanda o expertiză pentru Sala Polivalentă pentru a vedea starea imobilului”

Consiliul Local a votat ieri un proiect de hotărâre care prevede preluarea de către Primăria Bistrița a Sălii Polivalente. Primarul Ioan Turc a precizat în ședința de CL că îndată ce imobilul va fi în proprietatea municipalității va comanda o expertiză pentru a vedea starea imobilului, urmând apoi o modernizare capitală.

În ședința ordinară de ieri, Consiliul Local al municipiului Bistrița a aprobat înaintarea unei cererei către Guvernul României pentru preluarea în administrare și proprietate a Sălii Polivalente din Bistrița.

Imobilul este construit în 1974 și deși a avut parte de mai multe intervenții de-a lungul timpului, acesta este destul de degradat și are nevoie de lucrări de modernizare și renovare.

Întrebat ce planuri are cu Sala Polivalentă, primarul Ioan Turc a precizat că primul pas este comandarea unei expertize:

„Vom comanda o expertiză pentru Sala Polivalentă, din expertiză va rezulta care este starea imobilului și vom continua cu studiu de fezabilitate, proiect tehnic. Sala Polivalenta necesită reparații, investiții substanțiale. S-a mai intervenit de-a lungul timpului, dar în momentul de față sunt necesare investiții. Ea va fi deschisă către toți cei care practică sportul de performanță, va fi folosită și pentru evenimente publice, ca până acum. Vom discuta instituțional despre aceste lucruri după ce vom avea proprietatea”, a spus Turc, în ședința de CL.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: