7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

START înscrieri ediția a II-a a Semimaratonului Mocăniței

Cea de-a doua ediție a Semimaratonului Mocăniței se apropie. S-a dat startul înscrierilor la cele două categorii din competiție: cross sau semimaraton.

Anul trecut a avut loc prima ediție a Semimaratonului Mocăniței. Startul s-a dat la castelul Teleki din Posmuș, iar linia de sosire a fost „la ceaun”, la Mocăniță.

S-au înscris 150 de concurenți, pentru cele două probe, unii venind chiar din alte țări.

FOTO/VIDEO: A venit din Germania ca să participe la prima ediție a semi-maratonului Mocăniței!

Ideea Semimaratonului s-a născut din dorința de promovare, într-un mod sănătos, a frumuseților județului nostru. De asemenea, pe traseu, concurenții „descoperă” povești inedite sau văd locuri ce trebuie „salvate”.

Anul acesta, cea de-a doua ediție va avea loc în 15 octombrie 2022. Vă puteți înscrie deja, listele pentru cross și semimaraton fiind deschise până în 30 septembrie.

„Deoarece avem un număr limitat de locuri, vom opri înscrierile în momentul în care aceste locuri vor fi ocupate.

Înscrierea la CROSS și SEMIMARATON se va face pe categorii de vârstă. În cazul în care numărul de participanți la o categorie de vârstă va fi mai mic de 10, organizatorul va decide comasarea unor grupe”, anunță organizatorii.

Traseul Cross – taxa este de 100 lei și sunt disponibile 150 de locuri.

Traseul Semimaraton – taxa este de 140 lei și sunt disponibile 150 locuri.

Traseul Cross va porni de la Castelul Teleki (Posmuș) pe direcția spre Viile Tecii /  Valea Ascunsă, cu sosirea tot la Castelul Teleki (Posmuș). Este un traseu de dificultate ușor-mediu, având un punct de hidratare. Ora de start va fi 11:00.

Traseul Semimaraton  va avea ca punct de întâlnire Castelul Teleki (Posmuș). Este un traseu care va pleca de la Castelul Teleki (Posmuș) urmând traseul Via Transilvanica și având sosirea la Castelul Teleki (Posmuș). Este ușor alergabil cu o diferență de nivel de aproximativ 620 m și are două puncte de hidratare. Ora de start va fi 10:30”, explică organizatorii.

Regulamentul și detaliile necesare înscrierii le puteți citi pe SITE-ul Competiției.

Ca să fiți la curent cu detaliile de ultimă oră despre Semimaraton, urmăriți pagina de Facebook a evenimentului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: