20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

START înscrieri ediția a II-a a Semimaratonului Mocăniței

Cea de-a doua ediție a Semimaratonului Mocăniței se apropie. S-a dat startul înscrierilor la cele două categorii din competiție: cross sau semimaraton.

Anul trecut a avut loc prima ediție a Semimaratonului Mocăniței. Startul s-a dat la castelul Teleki din Posmuș, iar linia de sosire a fost „la ceaun”, la Mocăniță.

S-au înscris 150 de concurenți, pentru cele două probe, unii venind chiar din alte țări.

FOTO/VIDEO: A venit din Germania ca să participe la prima ediție a semi-maratonului Mocăniței!

Ideea Semimaratonului s-a născut din dorința de promovare, într-un mod sănătos, a frumuseților județului nostru. De asemenea, pe traseu, concurenții „descoperă” povești inedite sau văd locuri ce trebuie „salvate”.

Anul acesta, cea de-a doua ediție va avea loc în 15 octombrie 2022. Vă puteți înscrie deja, listele pentru cross și semimaraton fiind deschise până în 30 septembrie.

„Deoarece avem un număr limitat de locuri, vom opri înscrierile în momentul în care aceste locuri vor fi ocupate.

Înscrierea la CROSS și SEMIMARATON se va face pe categorii de vârstă. În cazul în care numărul de participanți la o categorie de vârstă va fi mai mic de 10, organizatorul va decide comasarea unor grupe”, anunță organizatorii.

Traseul Cross – taxa este de 100 lei și sunt disponibile 150 de locuri.

Traseul Semimaraton – taxa este de 140 lei și sunt disponibile 150 locuri.

Traseul Cross va porni de la Castelul Teleki (Posmuș) pe direcția spre Viile Tecii /  Valea Ascunsă, cu sosirea tot la Castelul Teleki (Posmuș). Este un traseu de dificultate ușor-mediu, având un punct de hidratare. Ora de start va fi 11:00.

Traseul Semimaraton  va avea ca punct de întâlnire Castelul Teleki (Posmuș). Este un traseu care va pleca de la Castelul Teleki (Posmuș) urmând traseul Via Transilvanica și având sosirea la Castelul Teleki (Posmuș). Este ușor alergabil cu o diferență de nivel de aproximativ 620 m și are două puncte de hidratare. Ora de start va fi 10:30”, explică organizatorii.

Regulamentul și detaliile necesare înscrierii le puteți citi pe SITE-ul Competiției.

Ca să fiți la curent cu detaliile de ultimă oră despre Semimaraton, urmăriți pagina de Facebook a evenimentului.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.