21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: Deputatul Robert Sighiartău, în Dublin, alături de ministrul Sportului și vicepremierul Irlandei

Deputatul Robert Sighiartău s-a aflat ieri în Dublin, alături de ministrul Sportului și vicepremierul Irlandei. Au participat, alături de alți parlamentari români, la inaugurarea unei impresionante biserici, deschise tuturor vorbitorilor de limbă engleză.

Deputatul Robert Sighiartău a participat ieri la inaugurarea unei bisericii Betania, în Dublin. „În februarie 2018 au pornit să clădească o casă de rugăciune, cu beton și cărămidă, și au sfârșit zidind o adevărată comunitate.

Au pornit un proiect pentru românii din Irlanda și au șfârșit in a oferi o mare biserică deschisă tuturor vorbitorilor de limbă engleză.

Românii când sunt uniți pot face lucruri minunate. Dumnezeu să binecuvinteze românii oriunde s-ar afla”, a transmis deputatul.

La eveniment au participat, alături de păstorii bisericii, vicepremierul Leo Varadkar și ministrul Sportului din Irlanda – Jack Chambers.

Au participat și ambasadorul României la Dublin, Laurențiu Ștefan, dar și parlamentarii Ben-Oni Ardelean și Titus Corlățean.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: