16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Cum arată mai bine Pietonalul: cu sau fără „igluuri”?

Patronii de pub-uri, cafenele și bistro-uri de pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița vor să instaleze niște construcții care seamănă cu… igluurile.

Revine metoda pe care au aplicat-o mai mulți patroni de localuri în pandemie, când nu a funcționat. Atunci le-a adus amenzi operatorilor economici. Acum patronii vor din nou să amenajeze „igluuri” în locul teraselor clasice.

Această variantă este una mai călduroasă pentru clienții care evită terasele în aer liber pe timpul iernii. Administratorii de pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița au depus o cerere la Primăria Bistrița pentru a amenaja „igluuri” drept terase.

„Comercianții de pe pietonal au depus spre aprobare Consiliului Municipiului Bistrița o propunere de amplasare pe perioada sezonului rece, inclusiv a sărbătorilor de iarnă, a unor construcții/corturi pentru popasul celor care vizitează centrul să admire decorurile și să participe la evenimentele de sărbători. Ar arăta bine pietonalul? Ce ziceți de această idee?”, a scris pe Facebook un adminnistrator de local de pe pietonal.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.