14.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

VIDEO Poluare accidentală pe Sălăuța?! Apele pârâului sunt ”sângerii”

Apele pârâului Sălăuța s-au transformat în „sânge” ieri după-masa. Cel mai probabil este vorba despre o poluare accidentală, surprinsă într-o filmare în zona Romuli. Se pare că reprezentanții Gărzii de Mediu s-au sesizat deja și au luat probe de apă.

Apele pârâului Sălăuța au prins culoarea sângelui în cursul zilei de ieri. Cel mai probabil este vorba despre o poluare, sursa acesteia nefiind cunoscută momentan.

Reprezentanții Gărzii de Mediu s-ar fi sesizat și au luat deja probe de apă din pârâu.

Fenomenul a fost surprins într-un filmuleț, realizat în zona Romuli, chiar de către Nina Rus, de la Păstrăvăria Rin. Pârâul Sălăuța străbate Romul, Telciu, Coșbuc și Salva, unde se varsă în Someș.

UPDATE

Comisarii Gărzii de Mediu nu au reușit să identifice aseară sursa poluării apelor Sălăuței. Aceștia vor merge din nou azi pe teren.

Aseară, colegii mei nu au reușit să identifice sursa poluării. S-u luat mai multe probe. Apa nu avea miros și din fericire nu a fost mortalitate piscicolă. Cei de la Păstrăvării nu au fost afectați.

În dimineața aceasta, cei de la Apele Române ne-au transmis că apele Sălăuței sunt curate. Oricum, colegii vor merge din nou în zonă și vor încerca să afle ce anume ar fi putut colora apa așa!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, comisar șef Grațian Morariu.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.