13 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Primarul Bistriței, Ioan Turc: „Lucrările la Colegiul Național Liviu Rebreanu gata cel mai târziu anul viitor în septembrie”

Potrivit primarului Bistriței, Ioan Turc, lucrările la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” ar trebui să fie gata cel mai târziu anul viitor, în septembrie. Odată finalizată lucrarea, cursurile se vor ține doar de dimineață.

În urma unei vizite la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, primarul Ioan Turc a ajuns la concluzia că lucrările sunt în grafic. Lucrările ar urma să se finalizeze anul viitor, în septembrie.

„La ora actuală, sunt gata consolidările la structura de rezistența și s-a încheiat refacerea șarpantei și a învelitorii. Se lucrează la finisaje interioare, în unele locuri chiar tencuieli și finisaje exterioare, urmând ca finalizarea obiectivului să aibă loc cel mai târziu în septembrie anul viitor”, a precizat primarul Ioan Turc, pe Facebook.

Acesta a mai spus că odată finalizate lucrările vor fi updatate și dotările informatice ale liceului. După finalizarea lucrărilor la clădirea principală, toate clasele Colegiului Național „Liviu Rebreanu” vor avea cursuri doar de dimineață.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?