14.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

FOTO/VIDEO: Recital extraordinar Eduard Kunz și Eduard Dragu Sălăgean, punct final în proiectul Neurodiversitate și creativitate

S-a umplut ieri sala de spectacole a Palatului Culturii din Bistrița. Aici s-a desfășurat un emoționant recital susținut de reputatul pianist Eduard Kunz. Alături pe scenă i-a fost Eduard Dragu Sălăgean, elev la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”.

După două luni de evenimente culturale speciale, proiectul „Neurodiversitate și Creativitate. Intervenții Culturale – derulat de Centrul Cultural Municipal și finanțat de AFCN – a ajuns la final.

Proiectul s-a încheiat cu un recital extraordinar – Breath in. Breath out. Programul a cuprins compoziții celebre din Bach, Enescu (Sarabande, Pavane), Beethoven (Sonata lunii) și Karmanov (Past Perfect).

Sute de bistrițeni l-au urmărit cu sufletul la gură pe reputatul pianist Eduard Kunz. Alături de el, pe scenă a urcat şi Eduard Dragu Sălăgean, elev al Liceului de muzică „Tudor Jarda”. Tânărul pianist a interpretat Patetica de Beethoven (partea I).

Eduard Dragu Sălăgean a reprezentat și Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ din Bistrița, partener în proiect.

Proiectul Neurodiversitate si Creativitate. Intervenții culturale a inclus și o piesă de teatru – „Rafina”, dedicată persoanelor cu tulburări din spectrul autist: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: