8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Șoferiță din Suceava prinsă drogată la volan, pe DN 17! Avea și „marfă” destulă cu ea

Polițiștii bistrițeni au oprit un autoturism care circula pe DN 17. La volan, o șoferiță din Suceava, drogată cu metamfetamină. Mai mult, avea și „marfă” la ea.

Polițiștii biroului Rutier Bistrița au oprit ieri un autoturism, pentru un control în trafic pe DN 17.

La volan se afla o tânără de 21 de ani din județul Suceava. În urma controlului, polițiștii au depistat că șoferița conducea, deși consumase metamfetamină. Așa că au trecut la control corporal, verificând și autoturismul.

Au găsit o pungă cu un praf alb și nouă pliculețe cu o altă substanță.

La data de 10 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Bistrița care desfășurau activități de monitorizare a traficului rutier au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe Drumul Național 17, prin Viișoara.

La volan a fost identificată o tânără de 21 de ani, din județul Suceava. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul DrugTest. Rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței metamfetamină. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Aceasta a fost condusă la spital, unde i s-au recoltat probe biologice.

În urma controlului corporal și al autoturismului, polițiștii au descoperit și ridicat:

  • o  pungă ce conținea o substanță de culoare albă, sub formă de cristale
  • 9 plicuri cu substanțe, susceptibile a produce efecte psihoactive.

Biroul Rutier Bistrița a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor și continuă cercetările”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: