14.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

FOTO: Ștrumfii de la „Căsuța cu povești” au celebrat „Rodnicia toamnei”

Într-un decor festiv, potrivit în cel mai bogat anotimp, grupa Ștrumfilor de la Grădinița „Căsuța cu povești” Bistrița, a celebrat „Rodnicia toamnei”.

Copiii de la grupa Ștrumfilor au fost coordonați de educatoarele Ana Rus și Monica Turda. „Au reușit să înveselească atmosfera de sărbătoare, cu poezii și cântecele dedicate acestui anotimp care ne îmbie la o reflecție asupra a tot ce este bun și frumos în jurul nostru.

Alături de părinți, cei mici au umplut sticluțe cu diferite semințe, ca simbol al belșugului, prosperității și bunătății. Am petrecut împreună, momente deosebite, pline de bucurie și zâmbete”, au transmis educatoarele grupei.

Evenimentul a fost un bun prilej pentru a vorbi despre bunătate și generozitate. Acestea sunt valorile sub semnul cărora s-au desfășurat activitățile din grădiniță în ultima perioadă.

Pentru a duce lumina generozității mai departe, copiii s-au bucurat tare mult de felinarele pe care le-am confecționat împreună, la grădiniță”, a explicat Monica Turda.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: