-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Samsung Galaxy S22 Ultra, telefonul ideal pentru super fotografii și videouri

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun telefon, Samsung are una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață în prezent: Samsung Galaxy S22 Ultra. Un telefon de înaltă calitate, cu un design excelent.

Un telefon mobil premium cu un ecran AMOLED de 6,8 inchi cu rezoluție QHD+ de 3080 x 1440 pixeli și reîmprospătare adaptivă de la 1 la 120 Hz. La interior, o putere bună cu cipul Exynos 2200 de 2,8 GHz și mai multe versiuni diferite de memorie RAM și stocare internă. Putem alege între 8GB cu 128GB de stocare sau putem opta pentru opțiunea de 12GB RAM cu opțiuni de 256GB, 512GB sau 1TB, în funcție de ce avem nevoie să stocăm pe el.

Samsung S22 Ultra este unul dintre cele mai bune telefoane cu cameră foto de pe piață. Dispune de o cameră principală de 108 megapixeli, alături de o cameră cu unghi larg de 12 megapixeli și două camere cu zoom de 10 megapixeli. În plus, o cameră frontală sau selfie de 40 de megapixeli cu deschidere f/2.2 și mod selfie.

Ca de obicei în high-end, telefonul are încărcare rapidă și încărcare wireless și este, de asemenea, compatibil cu rețelele 5G, WiFi 6E, Bluetooth 5.2. Și are certificare IP68 pentru a ne proteja de apă și praf, precum și un S-Pen care ne va permite să luăm notițe, să desenăm cu precizie etc.

Cu bune și rele

Printre principalele avantaje și beneficii ale Samsung S22 Ultra se numără designul și ecranul său. Telefonul are o construcție remarcabilă, iar în mâinile noastre simțim că avem un telefon de vârf de gamă și de o calitate excelentă. În plus, ecranul său are o calitate remarcabilă dacă suntem în căutarea unei imagini bune din punct de vedere a luminozității.

Principalul dezavantaj al lui Samsung Galaxy S22 Ultra este că este un telefon excepțional, dar nu este potrivit pentru toate bugetele. În plus, există și alte mici neajunsuri care ar putea face ca acesta să nu fie pentru noi, cum ar fi o autonomie care poate nu este pregătită pentru o utilizare intensă timp de o zi întreagă și poate fi puțin cam scurtă.

Fotografiile realizate cu acest telefon

Modelul de top al seriei Galaxy S22 nu se remarcă doar prin designul său uimitor sau prin faptul că regăsim S Pen-ul Samsung, ci acest smartphone cu One UI ne va permite să dăm viață filonului nostru fotografic cu fiecare dintre camerele sale. Și nu doar pentru fotografii, ci și atunci când vine vorba de înregistrarea oricărui tip de videoclip. Calitatea imaginii este garantată în orice moment.

Unul dintre primele sale puncte forte este camera foto principală, care ne permite să realizăm imagini atât ziua, cât și noaptea, iar calitatea să nu aibă de suferit. Și, deși se vede dragostea și grija pe care Samsung a pus-o în modelul său de top din această nouă generație de Galaxy, există și câteva puncte slabe.

Așa cum spuneam, senzorul principal oferă rezultate bune în orice moment, așa cum am putut vedea la S21 Ultra de la firma coreeană. În plus, vom remarca unele îmbunătățiri în ceea ce privește zoom-ul și înregistrarea video. Cu toate acestea, nu există un echilibru bun între textură și zgomot în imagini, în special noaptea. Ziua, nu vom avea probleme, expunerea va fi corectă, culoarea este precisă și imaginile au o gamă dinamică largă, iar textura este puțin mai bună decât la generația anterioară.

În ceea ce privește camera ultrawide, este adevărat că regăsim imagini cu tot felul de detalii și cu o claritate bună. Mai bună decât camera ultrawide a lui S21 Ultra. Cu toate acestea, putem obține fotografii mai granuloase în funcție de nivelul unghiului larg pe care îl folosim pentru a face fotografia.

Iar dacă folosim obiectivul teleobiectivul Samsung S22 Ultra, vom obține imagini cu expunere corectă, precum și un balans de alb neutru, atâta timp cât avem condiții bune de iluminare. Chiar și modul zoom 10x surprinde prin calitatea bună a imaginii și a detaliilor.

Și dacă suntem obișnuiți să facem fotografii în lumină slabă sau direct în modul noapte, așa cum am spus, vom observa zgomot în imagini, dar vom avea în continuare multe detalii în fotografii. În plus, umbrele sunt bine ajustate, la fel ca și culorile, care nu-și pierd esența. Va exista chiar și un nivel mai ridicat de claritate. Nu numai cu senzorul principal, ci și atunci când folosiți acest mod pe camera ultraangulară, veți observa culori vii și o gamă dinamică bună.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: