-3.2 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Tatăl a doi băieți (14 ani și 4 luni), grav bolnav, internat în Turcia pentru un tratament ce-l poate reda familiei! AJUTĂM?

Alin e de trei săptămâni în Turcia. Face chimioterapie și sunt șanse să scape de limfomul cu celule în măduva osoasă. Soția și cei doi băieți, de 14 ani și de 4 luni, îl așteaptă cu drag acasă. Ajutăm?!?

În luna septembrie, Alin S. din Beudiu a început să se plângă de dureri de spate. A ajuns la UPU din cauza lor, iar numărul trombocitelor începuseră să scadă. Apoi au început durerile de rinichi, de ficat, de urechi.

La consultul ORL, medicul i-a spus că vede ceva în spatele nasului – un fel de cheag – și vrea să-i facă biopsie. Nu a reușit, iar numărul trombocitelor i-a scăzut, în acest timp, până aproape de zero.

„Medicii i-au spus că ar fi vorba de un carcinom și am urmat tratamentul aferent. Dar lucrurile nu se îmbunătățeau, așa că a fost nevoie să meargă în Turcia. Și acolo, inițial au zis că e carcinom. Ca apoi să ne dea diagnosticul: Limfom cu celule în măduva osoasă!” a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Nicoleta, soția lui Alin.

Bărbatul e internat deja de trei săptămâni și face chimioterapie. Dar cheltuielile care-l pot aduce înapoi acasă, soției și celor doi băieți de 14 ani și de 4 luni, sunt enorme.

Până acum am cheltuit 30.000 de euro. Mai trebuie să stea câteva săptămâni în Turcia pentru tratament. Medicii au spus că răspunde bine și sunt șanse să se facă bine. Doar că e o problemă: costurile sunt foarte mari și peste puterile noastre. Tratamentul e undeva spre 100.000 de euro. Depinde cât va mai dura tratamentul. Numai statul în spital costă 350 de euro pe zi. Nu avem de unde să plătim. Eu am rămas acasă cu copiii și Alin e în Turcia cu fratele lui. 

Vrem să se întoarcă acasă și mulțumim din suflet tuturor celor ce vor să ne ajute și o vor face! Nu ne e ușor… Nimeni să nu treacă prin asta!”, a mai spus Nicoleta.

Cazul a fost făcut public și de Mihaela Săliștean, îngerul din Beclean 

Cazul lui Alin a fost prezentat și pe grupul ”Dar din dar se face RAI! – Beclean”.

Mihaela Săliștean e îngerul păzitor ce a salvat atâtea vieți în urma implicării ei în diferite cazuri sociale. Chiar și cazurile fericite ale lui Vlăduț sau al lui Seby au fost tot din „colecția ei de fapte bune”.

Redăm mai jos postarea de pe grupul administrat de aceasta. La finalul postării găsiți și conturile în care puteți dona pentru a-l ajuta pe Alin să se întoarcă sănătos acasă.

Dragii mei, revin din nou cu un alt „caz”, cu o altă situatie grea și disperată a unei familii, care trece printr-o încercare foarte grea.

Este vorba despre Alin.

Alin este din Beudiu, tată a doi copii, doi băieti (14 ani si bebelaș de 4 luni), are 41 ani si  se află internat la o clinică din Turcia.

După mai multe diagnostice neconcludente, familia a decis să-l ducă in Turcia. (…) 

După o serie de investigatii, Alin a primit si un diagnostic: LIMFOM CU CELULE IN MĂDUVA OSOASĂ. Investigațiile continuă și au început deja o schemă de tratament pe care o „tolerează” și o acceptă destul de bine organismul.

Pâna acuma familia a cheltuit peste 30.000 euro si au ajuns in situatia disperată in care nu mai dispun de bănuti. Clinica, după cum știm cu toții, dacă nu au banii in cont nu continuă investigatiile.

(…) orice sumă, cât de mică, este bine venită!

Avem la dispozitie contul soției lui Alin și contul asociatiei noastre pentru eventuale firme care pot veni în sprijinul lui Alin.

 • Sanmarghitean Rodica Nicoleta:
  • RO08BTRL00601201H92910XX (RON)
  • RO67BTRLEURCRT00H9291001 (EURO)
  • BIC/SWIFT
  • BTRLRO022
  • BTPAY 0740664556
  • RO17BREL0005525395170100
  • LT813250044922375450
  • BIC
  • REVOLUT 21
 • ASOCIATIA DAR DIN DAR BECLEAN
  • RO18BRDE060SV43229920600
Cei care pot face donații în contul asociației, am rugămintea să facă și mențiunea „pentru Alin” – se precizează în postaresa Mihaelei de AICI.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Sa nu uitam ca suntem in Postul Craciunului .si e postul milosteniei.
  Cunosc Familia si prin urmare si necazul lui Alin
  Donati cu credinta ca Dumnezeu o sa va rasplateasca fiecare banut.
  Si apoi nu stim cand putem noi sa patim la fel.
  Sanatate si multa putere Nico!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: