17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Pedeapsă RECORD pentru un traficant de droguri din Bistrița: a introdus în țară zeci de kg de cannabis și aproape un kg de cocaină

Un bistrițean judecat pentru trafic de droguri, complicitate la introducere în țară de droguri de mare risc și constituire de grup infracțional organizat a primit o pedeapsă record: 14 ani de închisoare! S-au adunat pedepsele dintr-un dosar anterior, dar și cele aplicate de instanțe străine.

Acum o săptămână, un bistrițean a fost condamnat la nu mai puțin de 14 ani și 4 luni de închisoare pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mari risc, complicitate la introducere în țară de droguri și deținere de droguri.

Sentința a fost dată de Tribunalul Bistrița-Năsăud și poate fi contestată la Curtea de Apel Cluj. Aceasta „adună” și pedeapsa dintr-un alt dosar, precum și cele aplicate de instanțele străine.

Potrivit Gazeta de Bistrița, bistrițeanul împreună cu alți doi bistrițeni și alte două persoane aflate pe teritoriul Spaniei au organizat și efectuat 5 transporturi de droguri de risc și mare risc : 31 de kg de cannabis și 899 de grame de cocaină. Drogurile au fost aduse din Spania în România.

În dosar a mai fost judecat și Moldovan Ionuț Mihai, tânărul care anul trecut în mai făcea praf un Maserati în Pasul Tihuța. În urma accidentului, tânărul și alți doi bărbați au decedat. Mai multe detalii despre accident puteți citi mai jos:

FOTO/VIDEO GRAV accident în Poiana Stampei! Trei tineri au decedat: cel puțin unul este din BN

Anchetatorii spun că tânărul era „finanțatorul” achizițiilor de droguri și asigura întreținerea și modificarea autoturismelor cu care erau transportate drogurile.

Foto: Poliția Română

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.