6.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 10, 2022

FOTO/VIDEO: Vlăduț vă mulțumește!

Îl mai țineți minte pe Vlăduț? Băiețelul de doar trei anișori care s-a luptat cu leucemia?? Boala e în remisie totală, a scăpat de chimioterapie și acum e vesel, plin de energie și e… acasă! Iar pentru asta, vă mulțumește tuturor celor care i-ați fost alături! Și are și o invitație pentru voi:

Pe Vlăduț, Bistrițeanul.ro vi l-a prezentat în Campania de Crăciun! Un băiețel de doar trei anișori, bolnav de leucemie.

O veste tristă venită în luna noiembrie 2018 a zguduit familia Urian. Vlăduț și mama lui au ajuns la Oncologie Pediatrică în Cluj. Aici Vlăduț s-a dovedit a fi un maaare luptător. Căci în scurtă vreme boala a intrat în remisie.

Chiar dacă atunci când Moș Crăciun i-a dus darurile din Campanie, l-a găsit întins în pat, Vlăduț lupta și din poziția respectivă.

Iar azi, e acasă! A terminat chimioterapia și a trecut pe tratament medicamentos! A fost un luptător și o minune pentru toți cei care l-au cunoscut.

Atât Vlăduț, care nu se desparte de „leul curajos”, cât și mama lui, și întreaga familie, știu că nu ar fi putut străbate această perioadă sumbră, fără comunitatea care le-a fost alături.

Aș vrea să mulțumim celor care au fost alături de noi. Vă rog ajutați-mă să le mulțumesc! Și dacă plătesc, dar trebuie să le mulțumesc public”, a fost telefonul primit de la Mona Urian, telefon ce ne-a stârnit lacrimi!

Mai jos, aveți o galerie foto din perioada tratamentului:

Iar aici, câteva poze de la cât era de vioi când l-am întâlnit. ABIA l-am putut prinde în poze. A ținut morțiș să ne ”parcheze” toate mașinuțele, să facem accident, să le salvăm și urcăm în camion, etc:

”Sunt foarte mulți la care vreau să le mulțumesc. Și e imposibil să nu mai uiți pe câte unu, altul. Vă rog, că am uitat să spun pe cameră, să le transmiteți mulțumirile mele și părintelui Tudor Mudure, diaconului Radu Zăgrean, doamnei avocat Diana Morar și doamnelor din PNL dar și doamnei Corina Mărginean cu supereroii” ne-a mai transmis Mona Urian, sperând că nu a mai uitat pe careva.

O scurtă recapitulare, mulțumirile, pe Vlăduț plin de energie, și invitația la un eveniment special din viața lui, în video de mai JOS:

[arve url=”https://youtu.be/2xu84Gw2z9c” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Iubești înghețata și cheesecake-ul de la Gelateria Aniela? Le poți comanda pentru masa de Crăciun sau Revelion

Masa de Crăciun și de Revelion e plină de bunătăți tradiționale. Cei de la Gelateria Aniela...

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...