14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

FOTO: Transport bicicletă la domiciliu, cu mașina poliției

S-a întâmplat ieri, pe o stradă din municipiu! Pentru biciclist, polițiștii au chemat un „transport special”. Iar bicicleta au „îndesat-o” în portbagajul autospecialei de poliție și au dus-o la domiciliul proprietarului.

Se întâmplă și lucruri drăguțe în micul nostru oraș. Tot ce trebuie să faci e să ieși la o plimbare!

Pe strada Panait Cerna, ieri, un echipaj al poliției, aflat în patrulare, a observat ceva pe trotuar.

Un biciclist a căzut și și-a spart, bine de tot, nasul!

Deși era turmentat bine, motivul pentru care a și căzut de pe bicicletă, polițiștii au fost înduioșați de rănile provocate.

Așa că au oprit autospeciala de poliție și au chemat un Echipaj de Prim Ajutor din cadru SMURD, ca să se ocupe de bistrițeanul de 35 de ani.

Pentru că bărbatul era foarte îngrijorat de ce se va întâmpla cu bicicleta lui, odată ce el e preluat de autospecială, polițiștii s-au arătat foarte generoși.

Au luat bicicleta, au pus-o în portbagaj și au pornit spre domiciliul bărbatului.

„V-o ducem noi acasă! Mergeți liniștit și faceți-vă bine!”, au spus cei doi oamnei ai legii, după care, biciclistul și bicicleta s-au despărțit… Pentru o scurtă perioadă de timp!

30

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!