-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

FOTO: Transport bicicletă la domiciliu, cu mașina poliției

S-a întâmplat ieri, pe o stradă din municipiu! Pentru biciclist, polițiștii au chemat un „transport special”. Iar bicicleta au „îndesat-o” în portbagajul autospecialei de poliție și au dus-o la domiciliul proprietarului.

Se întâmplă și lucruri drăguțe în micul nostru oraș. Tot ce trebuie să faci e să ieși la o plimbare!

Pe strada Panait Cerna, ieri, un echipaj al poliției, aflat în patrulare, a observat ceva pe trotuar.

Un biciclist a căzut și și-a spart, bine de tot, nasul!

Deși era turmentat bine, motivul pentru care a și căzut de pe bicicletă, polițiștii au fost înduioșați de rănile provocate.

Așa că au oprit autospeciala de poliție și au chemat un Echipaj de Prim Ajutor din cadru SMURD, ca să se ocupe de bistrițeanul de 35 de ani.

Pentru că bărbatul era foarte îngrijorat de ce se va întâmpla cu bicicleta lui, odată ce el e preluat de autospecială, polițiștii s-au arătat foarte generoși.

Au luat bicicleta, au pus-o în portbagaj și au pornit spre domiciliul bărbatului.

„V-o ducem noi acasă! Mergeți liniștit și faceți-vă bine!”, au spus cei doi oamnei ai legii, după care, biciclistul și bicicleta s-au despărțit… Pentru o scurtă perioadă de timp!

30

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.