8.9 C
Bistrița
vineri, mai 7, 2021

O super-platformă de investiții care „salvează” companiile aflate în dificultate preia Electroplast

ROCA, o platformă de investiții formată din nume importante din zona de business, a preluat Electroplast. Platforma respectivă preia companiile aflate în dificultate financiară, pe care încearcă să le revitalizeze. Ce planuri are pentru Electroplast:

Platforma de investiții și management ROCA este formată din CITR, un jucător important pe piața de insolvențe, Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, frații Pavăl, proprietarii Dedeman și producătorul de vagoane Astra Rail Industries din Arad. Aceasta își propune să preia companii aflate în dificultate pe care să le restructureze și să le dezvolte.

Potrivit profit.ro, platforma ROCA a preluat producătorul de cabluri electrice pentru infrastructură feroviară Electroplast. Platforma a devenit cel mai mare acționar al companiei.

Electroplast deținea 50% din titluri, restul participației aparținând mai multor persoane fizice. Planurile platformei ROCA pentru Electroplast pentru anii următori sunt destul de mărețe.

ROCA își propune ca până la finalul anului să obțină certificările necesare exportului în Germania și Austria, iar în 2020 vizează expansiunea internațională în aceste piețe externe și nu numai.

În 2017, Electroplast a raportat o cifră de afaceri de 70,6 milioane de lei, pierderi de 6,8 milioane de lei și datorii de aproape 60 de milioane de lei. Pentru 2018, producătorul a raportat o cifră de afaceri de 82,4 milioane de lei, pierderi de 277.535 de lei și datorii în valoare de 62,3 milioane de lei.

Foto: profit.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...

GRĂBEȘTE-TE! La MAC GSM ai SUPER reduceri, PLUS ocazia de a câștiga un voucher de 500 de lei!

Mai sunt doar TREI zile de mega oferte la MAC GSM. Acum găsești sute de produse...