1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

O super-platformă de investiții care „salvează” companiile aflate în dificultate preia Electroplast

ROCA, o platformă de investiții formată din nume importante din zona de business, a preluat Electroplast. Platforma respectivă preia companiile aflate în dificultate financiară, pe care încearcă să le revitalizeze. Ce planuri are pentru Electroplast:

Platforma de investiții și management ROCA este formată din CITR, un jucător important pe piața de insolvențe, Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, frații Pavăl, proprietarii Dedeman și producătorul de vagoane Astra Rail Industries din Arad. Aceasta își propune să preia companii aflate în dificultate pe care să le restructureze și să le dezvolte.

Potrivit profit.ro, platforma ROCA a preluat producătorul de cabluri electrice pentru infrastructură feroviară Electroplast. Platforma a devenit cel mai mare acționar al companiei.

Electroplast deținea 50% din titluri, restul participației aparținând mai multor persoane fizice. Planurile platformei ROCA pentru Electroplast pentru anii următori sunt destul de mărețe.

ROCA își propune ca până la finalul anului să obțină certificările necesare exportului în Germania și Austria, iar în 2020 vizează expansiunea internațională în aceste piețe externe și nu numai.

În 2017, Electroplast a raportat o cifră de afaceri de 70,6 milioane de lei, pierderi de 6,8 milioane de lei și datorii de aproape 60 de milioane de lei. Pentru 2018, producătorul a raportat o cifră de afaceri de 82,4 milioane de lei, pierderi de 277.535 de lei și datorii în valoare de 62,3 milioane de lei.

Foto: profit.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...