16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Aquabis: Şapte localităţi din Bistriţa-Năsăud, fără apă, din cauza unei avarii

Din cauza unei avarii accidentale apărute pe rețeaua de distribuție a apei potabile, câteva localități vor rămâne fără apă. Este vorba despre Herina, Tonciu, Albești, Galații Bistriței, Dipșa, Viile Tecii și Teaca.

Se va sista furnizarea apei potabile – TOTAL în localitățile Herina, Tonciu, Albești, Galații Bistriței, Dipșa, Viile Tecii și Teaca – anunţă Aquabis Bistriţa.

S-a apelat la această măsură din cauza unei avarii accidentale. Aceasta se aplică începând de astăzi, 30 iunie 2019 ora 15:45, până la remediere.

 În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Consumatorii afectaţi de această măsură sunt rugaţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi  0372/742478

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.