11.9 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

Un an cu suspendare pentru un năsăudean care a băgat spaima în polițistul care l-a oprit în trafic

Un năsăudean și-a primit pedeapsa de la Curtea de Apel Cluj, după ce acum doi ani a băgat spaima în polițistul care l-a oprit în trafic, în centrul orașului academicienilor.

Potrivit clujust.ro, bărbatul din Năsăud a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj la 1 an de închisoare cu suspendare pentru ultraj. Asta după ce acum doi ani i-a adresat cuvinte grele unui polițist și-a băgat spaima în el.

Bărbatul a fost oprit în 2020, după prânz, chiar în fața Muzeului Grăniceresc din oraș. Polițiștilor le-a atras atenția faptul că nu avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare în partea din față a autoturismului.

Polițistul nici n-a apucat bine să se prezinte, că năsăudeanul i s-a adresat cu expresii precum: „ce morții mă-tii îți trebuie, suge-mi-ai…. ”. Acesta i-a înmânat totuși polițistului certificatul de înmatriculare al autoturismului și polița RCA, nu și permisul de conducere și buletinul.

Agentul de poliție s-a retras în autospecială, unde a completat procesul verbal de sancționare a contravenției. Năsăudeanul însă a continuat să-l înjure și să-l amenințe inclusiv că va da cu mașina peste el.

În cele din urmă, agentul de poliție a blocat ușile autospecialei și a ridicat geamul portierei. Năsăudeanul nu s-a lăsat și a început să tragă de portieră și să lovească cu pumnul în geamul autospecialei, polițistul fiind nevoit să sune la dispecerat și să ceară ajutoare.

La proces, năsăudeanul a optat pentru procedură simplificată și a recunoscut în totalitate cele întâmplate. A fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la un an de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. După 2 ani ?
    Asta-i celeritate ? termen optim și previzibil ?
    Bla-bla-bla ?
    Ce era așa greu să fie dovedit și pedepsit în 30 zile, ca să-și mai aducă aminte lumea despre ce era vorba.
    În curând se prescria fapta.
    Țara lu papură, că Vodă n-avem.

  2. Auzi, domnule, cu suspendare. Cu suspendare. Și au râs de mine în fața judecătorilor. Atunci i-am zis neveste-mi – Then I said to my wife, „for justice, we must go to Don Corleone.”

  3. Bataie de joc ceea ce se intampla in tzara asta cu justitzia … si procedurile astea peocesual-penle de tot c*catul ! In America-l si impusca pe loc , daca il ataca pe politzist ! Nu trebuia desfiintzat fostul Decret 153 … unde ptr astfel de ” golanisme ” era ridicat si in procedura de urhentza judecat pe loc la inchisoare cotraventionala , iar prin extindere ptr ultraj, era dus direct la Gherla … ! No de aia-i anarhie si golanie pin tzara asta si nimeni nu respecta pe nimeni si nimic . Fiti siguri ca in strinatate , jigodiile astea nu fac asa ceva ca jar mananca de la politia straina.

  4. Pentru violenta si ultraj nu tine vraja cu suspendare. Normal era acolo, 3-6 luni, la mititica si sa lucreze in constructii. Pacat cu democratia prost inteleasa la noi, nu s-a dat cu numele pentru pentru a ocoli acest specimen periculos, cand apare prin oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...