12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO: Cu ajutorul internauților, Primăria Năsăud vrea să găsească vinovatul care a vandalizat stația de autobuz

Primăria Năsăud a cerut ajutorul internauților pentru a „rezolva” un incident petrecut în cartierul Lușca. „O stație de autobuz recent reabilitată a căzut victimă teribilismului unui cetățean…”

Oricât am încerca să schimbăm în bine fața orașului, fără sprijinul dumneavoastră este imposibil. Avem nevoie să ne ajutați să păstrăm ceea ce se realizează în oraș, bugetul fiind limitat și nevoile fiind mari!”, au transmis cei de la Primăria Năsăud. 

Autoritățile au anunțat că – din păcate – încă o stație de autobuz reabilitată recent a căzut victimă teribilismului unui cetățean.

S-a întâmplat zilele trecute, când stația din cartierul Lușca, pe strada Principală, vizavi de nr. 85 a fost vandalizată: 

Vă rugăm, pe această cale, să ne sprijiniți în găsirea vinovatului (vinovaților).

Oricine poate furniza informații care să ducă la prinderea făptașului este rugat să ni le transmită, fie asumat, fie sub rezerva anonimatului.

Haideți să fim o comunitate unită și să păstrăm ceea ce reușim să reabilităm!”, concluzionează autoritățile. 

Primăria Năsăud ia în calcul și amplasarea unor camere de supraveghere. Însă costurile sunt destul de mari și, momentan, nu există buget pentru a fi acoperite toate cartierele din oraș. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Doamne, am mai scris despre parerea mea cu privire la cei de ” dincolo de Deal ” , care se comporta de gandesti ca-s rezultati din casatorii intre rude apropiate …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: