16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO: Scandal în jurul unui consumator de droguri din Spermezeu

În mediul online au apărut aseară câteva video-uri în care un tânăr din Spermezeu explica ”pe înțelesul tuturor”, cum să se drogheze. Comunitatea e șocată, iar primarul susține că a anunțat autoritățile.

Dorel C. un tânăr de aproximativ 27 de ani, din Spermezeu, s-a filmat cu telefonul în timp ce își pregătea drogurile și apoi le consuma.

Aseară, imaginile ar fi apărut pe pagina sa de Facebook.

Le-a postat pe pagina lui de Facebook, și se vede cum se droghează. Cum își pregătește și apoi consumă. Cineva mi-a trimis postarea și videourile, eu am rămas șocat! NU vede nimeni așa ceva??? Oamenii îl știu că se droghează, și nimeni nu a luat nicio măsură. Iar aseară, videourile au apărut pe pagina lui. Apoi, au fost șterse. Inclusiv contul lui de Facebook nu îl mai găsesc. Păi cum se poate așa ceva??? Se droghează, se drogheasză. Dar mai face și public??? Eu am copil de 7 ani. Mâine, poimâine, unu de ăsta vine și îl îmbie și pe al meu!!! Sunt oripilat!!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Gigi Tăut.

Acesta a explicat că uneori, după ce consuma, tânărul ar fi avut inclusiv comportamente anti-sociale. Totuși, nimeni nu ar fi făcut nimic.

Sorin Hognogi, primarul comunei: Dorel provine dintr-o familie cu probleme. Dar video-urile sunt făcute în străinătate

În această dimineață, primarul Sorin Hognogi a avut o intervenție, tot online. Acesta susține că video-urile sunt făcute în străinătate. Mai mult, acuză cu tărie astfel de comportamente.

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, primarul a oferit câteva informații în plus.

”Dimineață, când am văzut imaginile, am și mers la el acasă. Dorel provine dintr-o familie vulnerabilă. Lucrează cu ziua, când primește câte ceva de lucru. Dar acuma nu are bani nici de mers până la colțul străzii, cum se spune.

MI-a zis că video-urile NU sunt făcute aici în Spermezeu, ci în Austria. Că el a lucrat și prin Austria, și prin Spania. Și el așa mi-a spus că video-urile sunt făcute în Austria și acuma, fostul angajator l-ar șantaja. 

Și sincer, eu nu am văzut videourile postate de el pe Facebook, nici nu cred că știe să facă de astea. 

Bineînțeles, nu e scuzabil ceea ce a făcut, faptul că a consumat. Tocmai de aceea am și anunțat organele competente ca să facă verificări, să vadă exact unde a consumat, de unde a avut drogurile, etc.

Eu doar spun că acum nu mai are cum să consume, că nu are bani de așa ceva. Și ce câștigă într-o zi, dă pe băutură și nu mai are la finalul zilei. Dar apariția acestor video-uri în online ar fi, după cum susține el, o răzbunare!

Nu voi tolera astfel de comportamente în comuna noastră și sper, și în cazul acesta să se facă lumină” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Sorin Hognogi.

Imaginile și situația creată în jurul lui Dorel a ajuns și în atenția IPJ BN. Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Petru Rareș fac verificări cu privire la cele semnalate.

Bistrița – Năsăud- locul II la consum de droguri

Numărul consumatorilor de droguri crește galopant în județul nostru. Conform unei statistici făcute publice anul trecut, Bistrița Năsăud ocupă locul II la comsumul de droguri, național.

În urma presiunilor făcute de presă și opinia publică, autoritățile județene bistrițene, PNG-uri și persoane fizice și-au dat mâna în alcătuirea unui plan de stopare/prevenție a fenomenului.

Din nefericire, în România NU există niciun centru de dezintoxicare susținut de Stat. Există doar secțiile de psihiatrie din cadrul unor spitale din țară. 

Teen Challenge este o organizație care are un centru deschis la București și unul la Cluj. Este un centru privat, iar multe familii nu-și permit să plătească suma necesară.

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.