19.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

VIDEO Drumul spre Dumitra, blocat de un TIR încărcat cu 22 de tone de mere

Drumul care merge spre Dumitra din Bistrița, DN17D, este blocat de un TIR care nu a putut întoarce pe segmentul de drum. Au intervenit echipajele pentru a-l repune pe carosabil.

Manevra de întoarcere a TIR-ului nu a reușit, iar șoferul a intrat mult pe partea dreaptă a carosabilului și a rămas blocat. Au fost anunțate autoritățile și se intervine pentru deblocarea autotrenului.

În același timp, traficul a fost îngreunat, iar în acest moment DN17D este blocat.

„Pe sectorul de drum dintre Bistrița și Dumitra, echipele de intervenție acționează pentru repunerea pe partea carosabilă a unui autotren încărcat cu aproximativ 22 de tone de mere, care a rămas blocat parțial pe partea carosabilă în urma unei manevre de întoarcere, drumul fiind în aceste momente BLOCAT”, a informat IPJ BN.

Totodată, polițiștii au anunțat că nu există probleme de conducere pe drumurile județene cauzate de vreme, drumurile sunt curate și vizibilitatea este mare.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.