19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

CS Gloria 2018 își face echipă de… majorete! Vezi cum poți deveni cheerleader

Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a lansat o invitație pentru tinerii de peste 18 ani. Pot ajunge în echipa de majorete care fac spectacol între reprizele de joc, dar și înainte de meciuri sau evenimente.

Una dintre condiții este să ai vârsta de peste 18 ani și să fii pasionat de dansuri sportive, de societate ori gimnastică ritmică.

„Nu ratați OPORTUNITATEA de a îmbina pasiunea pentru dans cu susținerea echipei, prin participarea la meciuri, ca fiind parte integrantă din marea familie a Gloriei!

Cu voi, MAJORETELE, pauzele de la meciurile de acasă, nu vor fi nicicând plictisitoare, veți anima suporterii într-un dans continuu și veți avea recunoștința totală a echipei”, a transmis clubul bistrițean.

PROBA: constă într-o coregrafie pe care o veți învăța la fața locului.

CASTINGUL are loc în data de 17.02.2023, ora 16:00, la Sala Polivalentă din Complexul Sportiv Unirea.

ÎNSCRIERILE la casting se fac pe adresa de e-mail: [email protected] Trimiteți în mail o fotografie cu mențiunea de a atașa (și) o POZĂ recentă.

 Pentru mai multe informații: 0767007033.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: