12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO – S-au „pupat” de Valentine`s Day, în sensul giratoriu de pe Libertății

Salvatorii ISU BN au fost solicitați la un eveniment rutier petrecut în Bistrița. O persoană a făcut atac de panică, fiind implicată într-un accident în sensul giratoriu de pe strada Libertății.

Accident rutier, în această dimineață la intersecția străzilor Libertății cu Drumul Sigmirului.

Două autoturisme au colizionat, pagubele materiale nefiind de neglijat. S-a solicitat și sprijinul salvatorilor ISU BN. O persoană a făcut atac de panică.

În aceste momente paramedicii sunt acolo, iar traficul e îngreunat! Conform șoferilor din trafic, pe carosabil ar fi mâzgă.

UPDATE:

În accident au fost implicate două autoturisme conduse de doi bărbați de 50, respectiv 38 de ani, ambii din Bistrița. Niciunul nu consumase alcool, iar acidentul fiind soldat fără victime, s-a mers pe varianta amiabilă.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: