12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Bistrițean surprins de omenie: Portmoneul cu peste 6.000 de lei, pierdut, i-a fost restituit după câteva ore

Un bistrițean și-a pierdut ieri portmoneul în care avea acte și peste 6.000 de lei. Un polițist local, aflat în timpul liber, l-a găsit și predat IPJ BN. Proprietarul a insistat să-i mulțumească personal pentru omenie.

O frumoasă lecție de omenie a fost predată în Bistrița!

Un polițist local se plimba ieri, în zona centrală a orașului, cu familia. La un moment dat a observat pe jos un portmoneu. L-a deschis și a văzut că înăuntru sunt acte și peste 6.000 de lei.

L-a dus la sediul IPJ BN și l-a predat, pentru ca polițiștii să-l restituie proprietarului. Ceea ce au și făcut!

Pormoneul a ajuns la proprietarul de drept care, impresionat fiind de gest, a insistat să-l sune și să-i mulțumească personal.

La sediul IPJ BN ajung, deseori, portmonee și telefoane găsite pe stradă, semn că bistrițenii încă nu au uitat de omenie!

FELICITĂRI!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.