16.1 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

AQUABIS: Bistrița Bârgăului, Podirei, Figa și zona de agrement Beclean, azi, fără apă

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis  anunță întreruperea totală a apei potabile azi, 6 martie 2023, începând de la ora 10:00 la ora 13:00, în orașul Beclean pe Zona de Agrement, Podirei și satul Figa.

Tot astăzi, de la ora 10.30 la ora 16.00 se întrerupe apa potabilă în Bistrița Bârgăului. În zonă se efectuează lucrări de spălări în stația de tratare a apei din localitate.

De la ora 13:00 până  la ora 15:00, se întrerupe apa potabilă și în Bistrița, pe Bulevardul Independenței.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.

În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei ( creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.

Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478”, transmite Aquabis.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!