12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Marșul pentru Viață, din nou la Bistrița: Sâmbătă, 25 martie, „Viitorul este pro – viață”

„Marşul pentru viaţă” se va desfășura din nou la Bistrița, sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 15.00. Plecare se face din Piața Unirii, din fața Protopopiatului Ortodox Bistrița.

Marșul pentru viață este un marş al mărturiei și al solidarităţii noastre. Este un marș al bistriţenilor credincioşi care ne dorim ca viaţa și dreptul la viață, din momentul concepției, să învingă”, au transmis organizatorii.

În Bistrița, evenimentul se află la a șasea ediție. Mesajul pe care inițiatorii încearcă să îl transmită este legat de tema acestui an: „Viitorul este pro – viață”.

A fi implicat în domeniul pro-viață este ca și cum ai fi implicat într-o misiune de salvare. Iar aceasta nu are loc peste o săptămână, o lună sau mai mulți ani. O misiune de salvare are loc acum.

Pentru a promova aceste valori, cu bucurie vă adresăm invitația de a participa la Marșul pentru viață 2023 care va avea loc sâmbătă 25 martie ora 15:00 în Piața Unirii nr. 9, Protopopiatul Ortodox Bistrița”, a transmis preotul dr. Emanuel Vidican.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Iara bateti campii mai !? Lasati mai ” femeia ” sa aleaga ea nivelul de ” septel familial si social „‘… si n-o mai transformati voi in ” animal de prasila sociala ” . Imi cer scuze pentru aceste cuvinte , dar efectiv fiecare familie este cea care trebuie sa decida, cand, cum si cat de mult copii sa nasca . Vreti sa fortzati nota, sa ajungem iara la nivelul „‘ decreteilor ” din vremea lui Ceasusescu ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.