11.8 C
Bistrița
miercuri, mai 22, 2024

VIDEO – Parva, din nou la înălțime, la Chefi la Cuțite: Au cucerit jurații cu întinsoare de porc și flori de măr cu caramel

Marta Scurtu și Floarea – mamă și fiică – din Parva, i-au cucerit pe jurații Chefi la Cuțite. Acestea au gătit întinsoare de porc și flori de măr cu caramel. Chefii le-au oferit trei cuțite.

Ioan Strugari, primarul comunei Parva, a apărut pe micile ecrane, în episodul 13 al sezonului 11 Chefi la Cuțite. Acesta a gătit mămăligă în pături și, deși ar fi putut merge mai departe în cadrul show-ului, a refuzat. Dorința lui a fost să promoveze zona pe care o administrează, ceea ce a și reușit.

VIDEO: Primarul din Parva, Ioan Strugari, i-a impresionat pe chefi cu mămăliga sa în pături și poveștile despre zona pe care o administrează

Totuși, Parva „rămâne” în competiție. În episodul de aseară, Marta Scurtu și Floarea – mamă și fiică din Parva – au obținut cele trei cuțite cu preparatele lor. Acestea au gătit un preparat specific zonei Parvei.

Întinsoarea de porc e un fel de pomana porcului – cina porcului, cum se spune pe la noi”, a explicat Marta Scurtu.

Iar ca desert, cele două i-au cucerit pe jurați cu o floare de măr cu caramel.

Floarea, fiica Martei, a fost acolo doar ca ajutor. Marta a revenit pe meleagurile natale, după ani în străinătate, și investește în turismul local.

Suntem în construcție cu o pensiune la cota 1000. Eu am lucrat în Austria, la un hotel. Acum ne-am retras acasă și eu, și soțul, care a lucrat în Spania vreo 12 ani. Am patru copii și doi au crescut la mama, doi la soacra, dar acum suntem toți”, a spus Marta.

Întregul moment poate fi urmărit aici:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...