12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO – Parva, din nou la înălțime, la Chefi la Cuțite: Au cucerit jurații cu întinsoare de porc și flori de măr cu caramel

Marta Scurtu și Floarea – mamă și fiică – din Parva, i-au cucerit pe jurații Chefi la Cuțite. Acestea au gătit întinsoare de porc și flori de măr cu caramel. Chefii le-au oferit trei cuțite.

Ioan Strugari, primarul comunei Parva, a apărut pe micile ecrane, în episodul 13 al sezonului 11 Chefi la Cuțite. Acesta a gătit mămăligă în pături și, deși ar fi putut merge mai departe în cadrul show-ului, a refuzat. Dorința lui a fost să promoveze zona pe care o administrează, ceea ce a și reușit.

VIDEO: Primarul din Parva, Ioan Strugari, i-a impresionat pe chefi cu mămăliga sa în pături și poveștile despre zona pe care o administrează

Totuși, Parva „rămâne” în competiție. În episodul de aseară, Marta Scurtu și Floarea – mamă și fiică din Parva – au obținut cele trei cuțite cu preparatele lor. Acestea au gătit un preparat specific zonei Parvei.

Întinsoarea de porc e un fel de pomana porcului – cina porcului, cum se spune pe la noi”, a explicat Marta Scurtu.

Iar ca desert, cele două i-au cucerit pe jurați cu o floare de măr cu caramel.

Floarea, fiica Martei, a fost acolo doar ca ajutor. Marta a revenit pe meleagurile natale, după ani în străinătate, și investește în turismul local.

Suntem în construcție cu o pensiune la cota 1000. Eu am lucrat în Austria, la un hotel. Acum ne-am retras acasă și eu, și soțul, care a lucrat în Spania vreo 12 ani. Am patru copii și doi au crescut la mama, doi la soacra, dar acum suntem toți”, a spus Marta.

Întregul moment poate fi urmărit aici:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?