18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

O zi de vis pentru familiile copiilor cu autism, în 2 aprilie, la Bistrița

În 2 aprilie,  Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț, Casa Ema și Cofetăriile Cristina fac un cadou de neuitat familiilor copiilor și tinerilor cu autism din Bistrița-Năsăud: o zi perfectă de relaxare și distracție la Căsuța Ema pentru copii și o zi la fel de frumoasă pentru părinții lor, care pot intra gratuit la piscină și la sala de fitness cât timp copiii se distrează la locul de joacă de la Căsuța Ema, supravegheați de voluntari.

Sunt invitate să participe la distracție în familie, între orele 12-16, toate familiile copiilor cu autism din Bistrița-Năsăud, indiferent dacă fac sau nu terapie de recuperare în cadrul Centrului de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț.

Accesul la baza recreativă a Casei Ema pentru familiile neînscrise la CRRA Micul Prinț se va face pe baza unui document care atestă diagnosticul de tulburare de dezvoltare al copilului. Pentru o zi perfectă, ne îndulcesc Cofetăriile Cristina care vor oferi prăjituri participanților.

În 2 aprilie, la zece ani de Micul Prinț, cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului, Asociaţia Autism Europa – Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa, organizează o serie de manifestări social-culturale care au ca scop promovarea drepturilor persoanelor cu tulburări din spectrul autist, lupta împotriva discriminării acestora şi cultivarea unui spirit comunitar al acceptării şi susţinerii persoanelor cu o dezvoltare atipică.

Evenimentele dedicate neurodiversităţii au devenit deja o tradiţie, fiind organizate la Bistriţa de zece ani ani cu sprijinul partenerilor locali şi a numeroşi voluntari.

1 copil din 68 este diagnosticat cu o tulburare din spectrul autist.

Vă așteptăm cu drag în 2 aprilie!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.