-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

O zi de vis pentru familiile copiilor cu autism, în 2 aprilie, la Bistrița

În 2 aprilie,  Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț, Casa Ema și Cofetăriile Cristina fac un cadou de neuitat familiilor copiilor și tinerilor cu autism din Bistrița-Năsăud: o zi perfectă de relaxare și distracție la Căsuța Ema pentru copii și o zi la fel de frumoasă pentru părinții lor, care pot intra gratuit la piscină și la sala de fitness cât timp copiii se distrează la locul de joacă de la Căsuța Ema, supravegheați de voluntari.

Sunt invitate să participe la distracție în familie, între orele 12-16, toate familiile copiilor cu autism din Bistrița-Năsăud, indiferent dacă fac sau nu terapie de recuperare în cadrul Centrului de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț.

Accesul la baza recreativă a Casei Ema pentru familiile neînscrise la CRRA Micul Prinț se va face pe baza unui document care atestă diagnosticul de tulburare de dezvoltare al copilului. Pentru o zi perfectă, ne îndulcesc Cofetăriile Cristina care vor oferi prăjituri participanților.

În 2 aprilie, la zece ani de Micul Prinț, cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului, Asociaţia Autism Europa – Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa, organizează o serie de manifestări social-culturale care au ca scop promovarea drepturilor persoanelor cu tulburări din spectrul autist, lupta împotriva discriminării acestora şi cultivarea unui spirit comunitar al acceptării şi susţinerii persoanelor cu o dezvoltare atipică.

Evenimentele dedicate neurodiversităţii au devenit deja o tradiţie, fiind organizate la Bistriţa de zece ani ani cu sprijinul partenerilor locali şi a numeroşi voluntari.

1 copil din 68 este diagnosticat cu o tulburare din spectrul autist.

Vă așteptăm cu drag în 2 aprilie!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.