21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO/VIDEO: Surprize, de 1 iunie, pentru copiii internați în Spitalul Clinic din Bistrița

Chiar dacă i-a prins Ziua Internațională a Copilului în Spitalul Clinic din Bistrița, copiii de aici au avut parte de o surpriză din partea medicilor și asistentelor de aici.

Zeci de copii și-au petrecut ziua de 1 iunie în spitalul din Bistrița. Cu toate acestea, conducerea spitalului nu i-a uitat, oferindu-le tuturor câte o mică surpriză.

Asistentele și medicii secției de Pediatrie i-au întâmpinat astăzi pe copii cu baloane colorate, inscripționate cu personajele preferate ale celor mici.

Nici surprizele dulci nu au lipsit din program. Copiii internați la Pediatrie au primit în dar și o mulțime de dulciuri care să le însenineze șederea la spital.

Mare bucurie pe secția de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița!

La mulți ani, copii frumoși! Să aveți parte de sănătate și bucurii!”, a transmis managerul spitalului, Gabriel Lazany.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: