19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO/VIDEO – Azi, la Codrișor, rețeta fericirii: Copii și căței, împreună! ”Si cățeii trebuie recompensați pentru ce fac bine!”

Parcul dedicat animăluțelor, din zona Codrișor, a fost inaugurat azi. Copiii s-au jucat cu cățeii care au sosit în zonă și s-au bucurat de un show inedit. Câini de la Școala de Dresaj Nechita au făcut spectacol. ”La fel ca și copiii, și câinii trebuie recompensați când fac ceva bine!”

Râsete, aplauze, chicote, lătrat de căței și multă voie bună. Asta a răsunat azi în zona ștrandului Codrișor, unde s-a deschis primul parc dedicat cățeilor.

Încă de la ora deschiderii, zeci de copii au sosit în zonă și s-au bucurat să mângâie sau să țină de lesă cățeii aduși de proprietarii lor, în parc.

rpt
rpt

Apoi, cei mici și cei mari s-au bucurat de un show de dresaj, oferit de câinii Șolii de Dresaj Nechita.

La fel ca și copiii, și câinii trebuie recompensați atunci când fac ceva bine! Și lor le place să fie lăudați și asta îi încurajează să facă și alte trucuri!” au explicat dresorii lor.

Echipa școlii de dresaj va stabili, în viitor, un program în care vor fi prezenți în parc pentru a oferi dresaj și sfaturi proprietarilor de animăluțe.

Bistrițenii care și-au adus cățeii sunt încântați că s-a deschis primul parc dedicat prietenilor necuvântători.

  • Câinilor le place libertatea și liniștea. E foarte bine că s-a deschis!” 
  • ”Așteptam de mult și uite că, în sfârșit, s-a deschis un parc pentru căței. E o idee binevenită!”

Au fos prezenți, la momentul inaugurării parcului căței campioni la diferite competiții de frumusețe sau dresaj, dar și puiuți mai timizi sau mai entuziasmați.

Simbioza om – câine sau copil – căței este una binevenită. E o rețetă a stării de bine, de aceea am decis că e binevenită inaugurarea acestui parc de 1 Iunie. Au venit mulți copii și mulți căței. Deci e de bine.

Ne gândim să mai deschidem un parc – în curând, la BIG. De asemenesa vrem să amenajăm încă un parc pentru căței la zona MHC și poate încă în alte două- trei locații. Cred că 5 – 6 parcuri pentru căței ar fi de ajuns în Bistrița” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul Ioan Turc, care a sosit la inaugurare alături de băiețelul său – Andrei și de SImba – un malamut de Alaska.

Copiii prezenți în parc au primit câte un suc cu pai și un pachețel cu bombonele.

rpt

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?