11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

FOTO: Curtea Muzeului s-a transformat într-un tărâm al copiilor, cu muzică, dans, pictură pe față și expoziție Lego

Pentru o zi, curtea Complexului Muzeal s-a transformat într-un tărâm al copiilor, cei mici fiind așteptați cu o expoziție Lego, muzică, dans și pictură pe față. Activități au fost și în două zone din parcul municipal, care a fost ticsit de bistrițeni.

Vremea frumoasă și zilele libere i-au scos pe bistrițeni din case, aceștia preferând să profite de Ziua Copilului în parc, pe terase sau în curtea Complexului Muzeal, care a avut program special astăzi.

Complexul Muzeal i-a așteptat pe cei mici cu o expoziție Lego ce poate fi vizitată până în data de 10 iunie, dar și un program de dans și voie bună susținut mascotele Mickey și Minnie Mouse.

Nu au lipsit picturile pe față sau atelierele pentru copii de Lego sau pictură. Din curtea muzeului au putut fi cumpărate dulciuri, răcoritoare și cafea. Agitație a fost și în parcul municipal, care a fost ticsit de copii și adulți, care fie au luat parte la programul pregătit de Primăria Bistrița, fie au ieșit la o plimbare.

Ticsit a fost și Pietonalul Liviu Rebreanu, toate terasele amenajate acolo fiind pline de adulți și copii. Astăzi s-a inaugurat și parcul pentru câini de lângă ștradul Codrișor.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...