23.1 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

Abia sosiți din Belgia, au și sunat după salvare: 2 adulți și 5 copii cu toxiinfecție alimentară

Salvatorii au fost chemați de urgență într-un cătun pentru a transporta la spital doi adulți și cinci copii. Aceștia doar ce ajunseseră din Belgia și au simptome de toxiinfecție alimentară.

Un apel la 112 solicita intervenția echipajelor medicale pentru a transporta la spital doi adulți și cinci copii. Aceștia sunt abia sosiți din Belgia, iar simptomele lor indică o toxiinfecție alimentară.

Două ambulanțe B2 ale SAJBN și echipajul de prim ajutor (EPA) din Sîngeorz Băi se indreaptă spre Ilva Mare. Într-un cătun a fost semnalat un caz de toxiinfecție alimentară, la 2 adulți si 5 copii, afirmativ veniti din Belgia. 

Pentru evacuarea celor 7 persoane către UPU/UPU-Pediatrie Bistrita, a fost trimis și autospeciala de victime multiple din cadrul ISU (ATPVM)” a declarat managerul SAJ BN, dr. Muzsi Annabella.

Adulții au 31 și 34 ani, iar copiii au între 11 luni și 8 ani (8 ani , 7 ani , 6 ani , 4 ani ,11 luni).

În cursul zilei de azi, ar fi mâncat prăjitură de la o vecină si presupun că este de acolo starea actuală a tuturor” a mai transmis Annabella Muzsi.

Interventia este în dinamică! Revenim cu detalii!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...